+31 (0) 850869700

Het wereldpaviljoen in Steyl

Een superleuke attractie voor jong en oud. Een bezoek aan het Wereldpaviljoen in Steyl (gemeente Venlo) is een geweldig, belevingsvol en educatief uitje. Een cultuurduik in Noord-Limburg! Het is een culturele attractie voor scholen, gezinnen en organisaties waar je kennis maakt met een andere cultuur in een decor van Nicaragua en Ghana.

In Ghana is een bijzondere Virtual Realitie-experience. Je maakt een busrit door het land en beleeft via de VR-brillen het leven in Ghana. Of stap in een echte Fokker 50 JetSTAR, vlieg naar een andere wereld en maak kennis met het Midden-Amerikaanse land Nicaragua. Je waant je in deze landen en beleeft het leven van de mensen daar. Kom! Mis het vliegtuig en de bus niet en stap snel in!

Beleef een andere cultuur via interactieve games, rollenspellen, workshops en vooral door het zelf te ervaren. Enthousiaste vrijwilligers tekenen voor een geweldige sfeer en begeleiding.

Daniels Traprenovatie steunt zulke maatschappelijke projecten en daarom verbinden wij ons graag aan deze bijzondere groep vrijwilligers. 

Wij zien jullie dan ook graag terug bij het Wereldpaviljoen in Steyl!