+31 (0) 850869700

Onze werkwijze.

Kwaliteit

in plaats van kwantiteit

door vakmanschap en werkplezier

in alles wat we doen

Ons werkproces bestaat uit vaste stappen en is transparant en duidelijk. Zo kunnen wij voor iedere klant het gewenste product leveren. Makkelijk zat!

Bekijk hieronder in stappen onze werkwijze.

Invullen offerteformulier

Vul online het offerteformulier in om de prijs te berekenen. Dit is tevens voor ons de basis om mee aan de slag te gaan.

Telefonisch contact

Indien nodig belt de telefoniste u op, neemt het offerteformulier met u door en/of maakt een afspraak met u met onze verkoopadviseur.

Bezoek verkoopadviseur

Iedere klant en iedere trap is anders. Dat betekent maatwerk dus. Een goed advies en bijpassende offerte, maakt de verkoopadviseur daarom ter plekke bij u thuis. Aan de hand van een voorbeeldtrap, kleurstalen en de maatvoering van uw huidige trap kunt u samen de juiste keuze maken.

Werkvoorbereiding en planning

Na goedkeuring van de offerte nemen we uw project intern door om alles vlotjes te laten verlopen. We plannen uw project in en gaan de juiste materialen voor u bestellen.

Gereed maken bestelling

Onze werkvoorbereider zorgt, aan de hand van een checklist, ervoor dat uw materialen klaar liggen voor montage.

Klaar voor montage en gereed voor vertrek

De dag voor de montage worden alle materialen aan de hand van dezelfde checklist nogmaals gecontroleerd en ingeladen door de monteur.

Montage

Vandaag is het zover, rond 7.30 uur staat de monteur bij u op de stoep. Samen met u spreekt hij de werkzaamheden door en laat u het te monteren product zien. Tijdens de montage houdt de monteur u op de hoogte over de voortgang.

Schoon werken: opgeruimd staat netjes

De klus is pas geklaard als alles schoon is opgeleverd. Dat betekent dat onze monteur de werkplek opgeruimd en gepoetst zal achterlaten.

Controle en oplevering

Als alle werkzaamheden zijn gedaan loopt u letterlijk met de monteur de trap op en af om te checken of alles volgens afspraak gerenoveerd is. Daarnaast krijgt u tips en trucs over het juiste onderhoud van uw nieuwe trap. 

Géén aanbetaling vooraf

Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen en vragen géén aanbetaling vooraf. Dat betekent dat u na oplevering het hele bedrag bij de monteur afrekent.

Nazorg

Tevreden klanten zijn de ambassadeurs van ons bedrijf. Dat realiseren we ons terdege. Klanten kunnen hun tevredenheid kenbaar maken: digitaal via Google Reviews.  Daarnaast hebben wij een ‘Klant-to-Klant’ systeem. Heeft u een kennis of familielid die ook interesse heeft in een traprenovatie? Vul dan het ‘Klant-to-Klant’ formulier in via het klantenportaal en u mag kiezen uit een van onze mooie cadeaus.