+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trap bekleden

Bent u uitgekeken op die kale trap? Laat dan uw trap bekleden met een product uit onze slijtvaste HPL lijn. Daniëls Traprenovatie is de expert op het gebied van traprenovaties en dankzij de hoogwaardige materialen die wij gebruiken, ziet uw trap er weer als nieuw uit wanneer wij er klaar mee zijn.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden wanneer u uw trap wil laten bekleden. Zo heeft u de keuze uit een product uit onze HPL lijn en een verrassende variatie uit de HPL Exclusief lijn. Uiteraard zijn al deze materialen slijt- en krasvast en heeft u de keuze uit meerdere kleuren en dessins.

De voordelen van traprenovatie

Door uw trap te laten bekleden, ziet uw trap er niet alleen onmiddellijk als nieuw uit, maar hij kan natuurlijk ook weer jarenlang mee. Zelfs het meest intensieve gebruik kan een door ons gerenoveerde trap niet deren. We zetten dan ook graag alle voordelen van een traprenovatie voor u op een rijtje.

Wanneer u uw trap laat bekleden…

 • Hoeft er niet gehakt of gebroken te worden
 • Is er nagenoeg geen overlast van de werkzaamheden
 • Heeft u vaak binnen één dag al een nieuwe trap
 • Bent u gegarandeerd van een perfecte afwerking
 • Krijgt u maar liefst 15 jaar garantie

Laat Daniëls Traprenovatie uw trap bekleden

Daniels Traprenovatie, gespecialiseerd in het renoveren van trappen, is gevestigd in Meijel. Vanuit deze centraal gelegen locatie zijn wij sinds 2006 actief in Nederland en België. Onze kenmerken zijn vakwerk, professionaliteit, persoonlijke service en tevreden klanten. Door de korte lijnen kunnen wij snel schakelen en krijgt u een persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs.

Wij stellen graag een offerte voor u op voor maatwerk aan uw trap. Maak vandaag nog een afspraak om een bezoek van één van onze specialisten in te plannen via ons contactformulier.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

 • Velden met een * zijn vereist.


  Uw gegevens


 • Uw huidige trap

 • Gewenste trap

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.