+31 (0) 850869700
Daniels Traprenovatie

Trappen renoveren

Daniels Traprenovatie is de geschikte partner als u graag uw trappen wilt laten renoveren. Trappen renoveren doen wij door middel van een systeem waarbij we overzet treden gebruiken. Hierdoor krijgt uw trap een unieke uitstraling en ziet uw trap er weer uit als nieuw.

Daniels Traprenovatie is een jong en dynamisch bedrijf met de nodige ervaring in haar branche. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Wie zijn trappen bij Daniels Traprenovatie laat renoveren, bespaart zichzelf veel werk zowel tijdens het renoveren als daarna. De trappen die wij renoveren zijn namelijk bijzonder onderhoudsvriendelijk en er vinden geen veranderingen plaats in de bestaande constructie van uw trap. Uiteraard kiest u zelf de kleur en het materiaal en wordt de trap aangepast aan uw wensen. Bekijk onze website voor mogelijkheden en voorbeelden.

Trappen renoveren is maatwerk. Wij komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs voor een afspraak en het bespreken van de mogelijkheden. Vul hiervoor ons informatieformulier in.

Wilt u graag een prijsindicatie? Vul dan direct op de website geheel gratis het offerteformulier in.

Bereken hier uw offerte Meer informatie aanvragen?

Bereken hier uw offerte

  • Velden met een * zijn vereist.


    Uw gegevens


  • Uw huidige trap

  • Gewenste trap

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat we u van het juiste advies willen voorzien kan het voorkomen dat we kort telefonisch contact met u opnemen om de aanvraag met u door te spreken. Zo weten we zeker dat u het juiste advies van ons krijgt. Mocht u dit niet wensen laat ons dit dan weten door een mailtje sturen naar advies@danielstraprenovatie.com.